Rådgivning och terapi

Samtal är en grundsten i mitt vardagliga arbete som sexolog. Formerna på dessa varierar förstås beroende på vad klienten eller klienterna önskar. Psykoterapi, stöd eller rådgivning, det bestämmer vi tillsammans vid den inledande kontakten. Vi människor har inte alltid vanan att prata om saker som skaver, och då är samtal med en utomstående effektivt för att få till en förändring.

Frågor som enskilda personer kan vara frågor kring sexuell lust, nedstämdhet, genital smärta, erektionssvårigheter eller relationer till andra. För par i kärleksrelation handlar frågorna ofta om kommunikation, olika önskningar kring sex eller konflikter.

Vi människor har inte alltid vanan att prata om saker som skaver, och då är samtal med en utomstående effektivt för att få till en förändring.


Priser

Individuellt samtal 45 min: 1 000 kr
Parsamtal 75 min: 1 600 kr

Betalning sker via faktura en gång i månaden. Uteblivet besök eller besök som avbokas senare en 24 timmar innan avtalad tid debiteras med fullt belopp. Vid sen avbokning för parrådgivning debiteras fullt belopp om tiden avbokas senare än 48 timmar innan avtalad tid.

Boka tid

Fyll i formuläret för att ta kontakt för tidsbokning.
Jag återkommer inom en arbetsdag.

Hitta hit

Jag tar emot på min mottagning på Eriksbergsgatan 44 i Stockholm. Om du bor på annan ort, eller av annan anledning inte kan komma hit, finns möjlighet för rådgivning via videosamtal.