Hoppa till innehåll

Media

i urval

PODD

Hur är det med sexlivet

I den här podden vrider och vänder jag tillsammans med en gäst på begreppen för att få flera olika perspektiv på sexualitet och relationer. Varje vecka kommer vi bege oss ut på sexologiskt safari med ett tema i taget för att kunna lära oss nytt och få gammalt omvärderat eller bekräftat när det kommer till sexualitet.

hur är det med sexlivet - omslagsbild

BOK

Tack, förlåt och skyll dig själv

TACK, FÖRLÅT OCH SKYLL DIG SJÄLV stöttar dig i ditt arbete med din relation. I den här boken tar jag hjälp av både egna erfarenheter, teorier och forskning för att svara på frågor som ofta ställs i hans terapisoffa och i tv, tidningar och radio. Relationer är krävande och vill du ha ett bra förhållande måste du jobba med det. Se till att det blir ett roligt arbete!

TV

Gift vid första ögonkastet

I sjätte säsongen av Gift vid första ögonkastet är jag en av tre terapeuter som matchar ihop och guidar paren i programmet. Serien följs av en uppföljare där jag får guida ett av paren som sade ja till varandra.

Deltagarna i Gift vid första ögonkastet

BOK

Undervisa om sexualitet, samtycke och relationer – integrera i alla ämnen

I boken Undervisa om sexualitet, samtycke och relationer – integrera i alla ämnen visar jag hur lärare kan inkludera sexualitet, samtycke och relationer i undervisningen.

Studentlitteratur: Sexologi för psykologer och psykoterapeuter

BOK

Sexologi för psykologer och psykoterapeuter

I den här antologin är jag en av åtta medförfattare, där jag skriver om ”Psykoterapi efter sexuella övergrepp” och ”Sexologisk rådgivning för transpersoner”.

RADIO

Kropp & Själ

I det här avsnittet av Kropp & Själ i Sveriges Radio P1 pratar jag om ”Det sexuella spelet” och konsten att förföra.

Logo: Kropp och Själ i P1

Om mig

Jag heter Kalle Norwald och jag är auktoriserad socionom med grundläggande utbildning i psykoterapi och är auktoriserad som specialist i sexologisk rådgivning (NACS).

Jag erbjuder föreläsningar, konsultuppdrag, sexologisk handledning och workshops med inriktning mot sexologi ur en mängd olika perspektiv, men också psykoterapi, samtal och rådgivning för privatpersoner. Jag har min bas i Stockholm, men tar uppdrag i hela landet.

Sociala medier