Hoppa till innehåll

Rådgivning och terapi

Välkommen till mig!

Samtal är en grundsten i mitt arbete som sexolog. Genom samtal kan vi tillsammans reda ut vad som skaver, vad som orsakar skavet och på vilket sätt vi kan komma till rätta med det. 

Vi människor är inte alltid vana att prata om saker som skaver, och då är samtal med en utomstående effektivt för att få till en förändring.

Vi anpassar samtalen efter dina eller era önskemål, och hos mig kan du prata om sådant som är svårt att ta upp i andra sammanhang. 

Sex och intimitet

Jag kan hjälpa dig att prata om erektionsproblem, genitala smärtor, låg lust eller andra problem som rör sexuallivet.

Svårigheter i relationen

Att leva tillsammans är inte alltid enkelt, och många par kommer till mig för att reda ut konflikter eller relationsskav.

Normer och förväntningar

Alla passar vi inte in i de fack som samhället har fördefinierat. Och att vara utanför kan kännas svårt. Hos mig får du vägledning.

Fullt på mottagningen

Tyvärr har jag i dagsläget fullbelagt på mottagningen och har ingen möjlighet att ta emot nya klienter.

Priser och villkor

Betalning sker via faktura en gång i månaden. Uteblivet besök eller besök som avbokas senare en 24 timmar innan avtalad tid debiteras med fullt belopp. Vid sen avbokning för parrådgivning debiteras fullt belopp om tiden avbokas senare än 48 timmar innan avtalad tid.

Individuellt samtal

45 minuter: 1 000 kr

Parsamtal

75 minuter: 1 600 kr

Boka tid

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer jag till dig så snart som möjligt. Du behöver inte vara jättespecifik med vad du behöver hjälp med – det räcker med någon rad om vilket tema det rör sig om. 

Min utbildning

Min samlade utbildning består av en kandidatexamen i socialt arbete (socionom), en masterexamen i sexologi och en grundläggande utbildning i psykoterapi. Den sistnämnda gör mig behörig att bedriva psykoterapeutiskt arbete under handledning av legitimerad psykoterapeut med handledarkompetens.

Just nu studerar jag vid psykoterapeutprogrammet (med psykodynamisk grund) på Socialhögskolan i Stockholm. Utbildningen leder till psykoterapeutexamen/legitimation.

Hitta hit

Jag tar emot på min mottagning på Långholmsgatan 20 i Stockholm. Om du bor på annan ort, eller av annan anledning inte kan komma hit, finns möjlighet för rådgivning via videosamtal.

Om mig

Jag heter Kalle Norwald och jag är auktoriserad socionom med grundläggande utbildning i psykoterapi och är auktoriserad som specialist i sexologisk rådgivning (NACS).

Jag erbjuder föreläsningar, konsultuppdrag, sexologisk handledning och workshops med inriktning mot sexologi ur en mängd olika perspektiv, men också psykoterapi, samtal och rådgivning för privatpersoner. Jag har min bas i Stockholm, men tar uppdrag i hela landet.

Sociala medier